Twin Disc BCS Ohjailupotkurit

Twin Disc BCS ohjailupotkureita mahdollistavat tilanteessa kuin tilanteessa veneellesi parhaan ohjattavuuden samalla takaamalla parhaan kokonaismukavuuden.

Twin Disc BCS hydrauliohjailupotkurit ovat tehokkaita ja sopivat veneisiin 40 metriin asti. Ohjailupotkureita on saativissa sekä keulapotkureina sekä peräpotkureina.

Hydrauliohjaulipotkurit voidaan toimittaa myös avaimet käteen periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä että mitoitamme teidän puolesta ohjailupotkureiden koko sekä siihen tarvittava hydrauliikkaa järjestelmä. Toimitamme keulapotkurin lisäksi, myös hydrauliikka komponentit ja ohjaukseen liittyvät komponentit.

Twin Disc EJS ja EPS – Joystick ja Paikallapito

Twin Disc EJS ja EPS mahdollistaa ohjailupotkureiden ja päävoimalinjan ohjauksen yhdistyminen yhdeksi helpoksi joystickiksi. Järjestelmässä käytetään Twin Discin merivaihteisto, ohjailupotkureita, hallintalaitteet ja hydraulikomponetit yhtenä helppona kokonaisuutena.

Twin Disc BCS mitoittaa kaikki valmiiksi teidän veneen tarpeen mukaan. Järjestelmä mahdollistaa myös veneen paikallapito ominaisuus.