Twin Disc Propulsiohallintalaitteet

Twin Disc EC300

Twin Discin elektronisella hallintalaitteella merivaihteistot ja moottorit voidaan tarvittaessa ohjata aina kuudesta eri ohjauspaikasta ja järjestelmään on ohjelmoitavissa kolme joutokäyntinopeutta. EC300 on suunniteltu kovaan ammattikäyttöön ja sen avulla alusta on helppo ohjailla kaikissa olosuhteissa.

EC300 on saatavilla Twin Disc vaihteistoille, mutta myös tarvittaessa on saataville muiden merkkisiin vaihteisiin.

Twin Disc EJS – Joystick ohjaus

Twin Discin EJS on lisä-osa EC300 hallintalaitteeseen.Joystick järjestelmä sallii helppo ohjattavuus ahtaissa ja matalanopeuksissa tilanteissa.

EJS ohjaa moottori, vaihteisto sekä keulapotkureita samanaikaisesti. Joystickilla pystyy portaattomasti säätää työntövoimaa siihen suuntaan mihin sitä halutaan.

EJS järjestelmä on yhteensopiva Twin Disc BCS, SidePower S-Link ja ABT Trac-link keulapotkurijärjestelmien kanssa.

Twin Disc EPS – Paikallapito

Twin Discin EPS on lisä-osa EJS joystick ohjaukseen. EPS-järjestelmä pitää sinun veneesi tarkasti paikallaan. Järjestelmä sisältää GPS-vastaanotin sekä värinäytö.

Twin Disc EC300DP – Dynamic Positioning Interface

Twin Disc pystyy tarjoamaan Dynamic Positioning interface mikä täyttää DP2 / DP3 vaatimukset. Järjestelmä on yhteensopiva yleisempiin moottoreihin sekä DP-järjestelmiin. Järjestelmä soveltuva DP0 – DP3 luokkiin.

Twin Disc EC600

Twin Discin uusin innovaatio mikä on tulossa loppuvuodesta 2020. Tämä järjestelmä yksinkertaistaa huomattavasti propulsiohallintalaitteiden asennusta ja vähentää kaapeleiden määrä.

Esimerkki EC300 – EJS veneestä: