Veth Propulsion Keulapotkurit ja Pumppujetit

Veth Propulsion kehittää ja tuottaa erityyppisiä keulapotkureita ja pumppujettejä. Oikealainen keulapotkuri tai pumpjettiä valitaan teidän applikaation tarpeiden mukaan. Veth pystyy tarjoamaan ruoripotkureita 1500 kW asti. Malleja on erilaisia kuten akselivetoisia, sähköisiä ja hydraulisia.

Veth Propulsionilla on 5 erilaista keulapotkuria tai pumppujettiä:

Veth Propulsion Ohjailupotkurit

Veth Propulsion tarjoaa ohjailupotkureita 1500kW asti. Potkureita on saatavilla erilaisilla lisä-osilla vähentääkseen ääntä ja värinää.

Aktiivinen äänenvaimennus – jopa 10 dB:n äänenvaimennusta

Veth tarjoaa heidän aktiivinen äänenvaimennusratkaisunsa keulapotkurin äänien vaimentamiseksi. Heidän ratkaisunsa avulla on mahdollista vähentää kavitaation aiheuttamat äänet jopa 10 dB:lla. Äänenvaimennusta on saatavilla lähes jokaiseen keulapotkurikokoon.

Ohjailupotkuri kulmalla

Jos on tarvetta ohjailupotkuria 55kW:n asti ahtaaseen tilaan, niin Vethin ohjailupotkuri kulmalla voisi olla teidän applikaatioon ratkaisu. Ohjailupotkurista puuttuu vaihteisto, joten se on kustannustehokas ratkaisu.

Veth Jet – Keulapotkuri 360° ohjattavuudella

Veth Jet on 70-luvulla kehitetty keulapotkuri malli applikaatioilla jossa matala ja 360° ohjattavuus on vaatimuksena. Veth jet on saatavilla 2:lla, 3:lla tai 4:lla kanavalla riippuen tarpeista. Tehoa on 1250kW asti.

Veth Compact Jet – Kompakti propulsio tai keulapotkuri ratkaisu

Veth Compact Jet on kompakti keulapotkuri tehokkaalla työntövoimalla.Se soveltuu applikaatioihin mihin kaivataan veneen matala syväys. Riittää että pohja on veden alla. Compact jet sisältää kaikki veden virtauskanavat ja kääntöön tarvittava tekniikkaa. Tehoa on 616kW asti.

Veth Steering Grid – Kompakti ja helppo asentaa

Veth Steering Grid on kompakti 360 astetta työntövoimaa suuntaavaa keulapotkuri matalan syväksen applikaatioille. Se on luotettava ratkaisu kovaan käyttöön. Tehoa 550kW asti.

Veth Compact Grid – Steering Grid ja Compact jetin hyödyt yhdistettynä

Veth Compact grid on kompakti 360 asteen kääntyvä keulapotkuri jossa on yhdistettynä Steering Gridin yksinkertaisuus, mutta Compact Jetin hyödyt. Compact Grid soveltuu erinoimaisesti hätäpropulsioksi kun pitää päästä takaisin satamaan ilman pääpropulsio. Tehoa on saatavilla 177kW asti.