Hamilton Vesijetit

Hamilton Vesijeteillä on monta etua verrattuna perinteiseen peräsimiin ja potkuriin. Sen lisäksi, että aluksen syväys on huomattavasti pienempi sen hallinta on myös lyömätön.

HamiltonJet toimittaa laitteita huvi- ja työveneisiin 5 – 100 metriin ja moottoritehoille aina 5500 kW saakka. Tyypillisiä työveneitä ovat partio-, luotsi-, taksiveneet, lautat ja öljyntorjunta-alukset.

Hamilton Jet valmistaa neljää perustyyppiä olevaa vesisuihkulaitetta. Kutakin montaa eri kokoa parhaimman hyötysuhteen saavuttamiseksi.

HJX-sarja

HJX-sarja on Hamiltonin uusin innovaatio. Tämä sarja tulee olemaan saatavilla HJX29 jetistä alaspäin. HJX sarja hyödyntää HTX sarjan ominaisuuksia, mutta säilyttää vanha HJ-sarjan hyötyjä. Verrattuna samanokokoisiin HJ-Sarjan jetteihin hyödyt ovat:

  • 5% suurempi hyötysuhde korkeissa nopeuksissa
  • 5 solmun korkeammat kavitaatio marginaalit
  • 20% parannus paaluvetoon
  • 22% korkeampi maksimi sisääntulevatulo
  • Parempi korrosiokestävyys
  • Jopa 50 solmun maksimi nopeus

Tällä hetkellä HJX29 (korvaa HJ292) on saatavilla. Uusia HTX/HJX jettejä julkaistaan 2 vuodessa. Katso lisää tästä.

HTX-sarja

HTX-sarja on Hamiltonin sarjan uudistusta. Tämä sarja tulee olemaan saatavilla HTX30 jetistä ylöspäin. Tämän sarja hyödyt ovat erittäin hyvä suorituskyky alemmissa nopeuksissa sekä erittäin hyvä huippunopeus. Tällä hetkellä HTX30 ja HTX52 on saatavilla Uusia HTX/HJX jettejä julkaistaan 2 vuodessa. Katso lisää tästä.

HJ-sarja

HJ-sarja, soveltuu parhaiten aluksiin aina 20 m saakka ja tehoalueella 100  800 kW. Tällä sektorilla Hamiltonilla on yli 50 % markkinaosuus maailmassa. Tälle sarjalle on saataville BlueArrow ohjausjärjestelmää sekä AVX ohjausjärjestelmää. Tämän lisäksi näille on saataville paikallepito järjestelmää JetAnchor.

HM-sarja.

HM-sarjan laitteet ovat suurempia tehoalueella 800kW – 3000 kW ja soveltuvat 17 – 60 metrin aluksiin.Tälle sarjalla on saataville AVX ja Mecs ohjausjärjestelmää. Tämän lisäksi näille on saataville paikallepito järjestelmää JetAnchor.

HT-sarja

HT-sarja jossa löytyy myös suuria tehoalueita esimerkiksi HT1000 ja HT 810. HT-sarjan vesijetit ovat yhteensopivia Hamiltonin omaan ohjausjärjestelmään nimeltään AVX ja MECS. Tämän lisäksi näille on saataville paikallepito järjestelmää JetAnchor.

 

Jet Anchor – Paikallapito Video:

JetFighter – Paloveneiden hallinta:

JetLink – Miehettömän veneen mahdollistaja:

Erinaisia Applikaatiot:

Lue lisää HamiltonJetistä:

Lue lisää HamiltonJetistä heidän kotisivuillaan.