Hydrotechnik Mittaus- ja Diagnosointilaitteet

Paineistettujen järjestelmien valvontaa, ohjausta ja diagnostiikkaa varten on tarpeen suorittaa mittauksia esim. paineesta, lämpötilasta tai tilavuusvirrasta. Mittaustietojen dokumentointi on ensimmäinen osa mitattujen tietojen arviointia.

Hydrotechnikin tarjoamat laitteet tuoteominaisuuksineen yhdistettynä ammattiohjelmistoihin tarjoavat valtavan valikoiman toimintoja – niin liikkuviin kuin paikallaan oleviin applikaatioihin. Muutamia esimerkkejä ovat pysyvät mittaukset ja liipaisimen (trigger) kautta aloitetut mittaukset (mittaus alkaa, kun tietty arvo saavutetaan tai tietty tapahtuma alkaa). Mittauksesi kaaviomainen esitys, mittauslokin luominen ja kuva testausolosuhteista ilman ohjelmointikokemusta ovat kaikki mahdollisia Hydrotechnikin laitteilla.

Laitteet voivat kerätä kiinteitä ja liikkuvia anturitietoja. Ne tarjoavat käyttäjälle vähintään 2 ja enintään 40 sisääntulevaa kanavaa.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on instrumenttien mukavuus. perustason mallista 40-kanavaiseen malliin ovat erittäin käyttäjä ystävällisiä.

Hydrotechnikilla on laaja valikoima erinaisia laitteita kuten:

  • Multihandy (Peruslaite, mobiilidatan mittaamiseen)
  • Multisystem (Asiantuntijan työkalu, suuri määrä kanavia sekä pitkälle kehittyneitä ominaisuuksia)
  • SEG 1060 (Antureiden paneelinäyttö)
  • Patrick (Öljyn Partikkelilaskuri)
  • MultiXtend (Lisä-antureita mittauslaitteille)

Ota Yhteyttä ja löydämme ratkaisu teidän tarpeisiin.