Öljyn ja Polttoaineen Analysointilaitteet

Filtertechnik on kehittänyt tuotteita öljy- ja dieselpolttoaineiden hiukkasten, vesipitoisuuden ja jäljellä olevan käyttöiän tarkkaan reaaliaikaiseen seurantaan. Tuotteissa on 2 hiukkaslaskentatapaa, uutta digitaalikuvaustekniikkaa ja perinteisempiä laserhiukkaslaskijoita.

Particle Pal Tuotesarja

Filtertechnik tarjoaa erilaisia kannettavia hiukkaslaskureita, jotka käyttävät sekä laser- että digitaalikuvaustekniikkaa. Kaikki hiukkaspal-yksiköt valmistetaan Nottinghamissa. Valikoima on kuvattu liitteenä olevissa esitteisä.

S120 digitaalisen kuvantamisen hiukkaslaskuri

S120 Digital Imaging -hiukkaslaskuri on valtava edistysaskel öljyn ja dieselpolttoaineen tarkassa määrittämisessä. Hiukkasten laskennassa käytetään vallankumouksellista uutta digitaalista kuvantamista ja kehittyneitä algoritmeja hiukkasten analysointiin lennossa. Laajempi hiukkaskokojen luokittelu (4, 6, 14, 21, 38, 70 ja > 100 mikronia lasketaan ja luokitellaan) sekä muodontunnistuslajittelu 20 mikronin ja sitä suuremmat hiukkaset; Liukuminen, leikkaus ja väsymys. Toinen tärkeä ominaisuus on kuplien tunnistus ja poistaminen ISO-arvoista. Filtertechnik on testannut laajasti sekä digitaalista kuvantamista että laserlaskentaa, kun mineraaliöljyissä on siloksaanipohjaisia ​​vaahtoamisenestoaineita, erityisesti polydimetyylisiloksaania, joka on yleinen hydrauliöljyjen lisäaine. Tämä lisäaine saa aikaan phantom-hiukkasten laskennan laserlaskureilla, mutta ei digitaalisessa kuvantamisessa.

PC9001: On-line laserhiukkaslaskuri

Laserlaskentalaitteistomme ytimessä on PC9001-laite. PC9001 antaa ISO-, NAS- tai SAE-lukemien reaaliaikaiset lukemat hyödyntäen täsmälleen samaa laserhiukkasten laskentatekniikkaa kuin kalliimmissa laboratoriohiukkasten laskentalaitteissa. Se on mitoitettu jatkuvaan käyttöön teollisissa sovelluksissa, ja se on ihanteellinen näyttö ilmoittamaan äkillisistä öljyolosuhteiden muutoksista. Tarkkuus on +/- puolet ISO-koodista.

Ota Yhteyttä ja löydämme ratkaisu teidän tarpeisiin.