Esco Power – Rinnakkaishybridi ratkaisut

Esco Power on tuonut markinnoille rinnakkaishybridi ratkaisuja Marine segmentille n. 50 kW – 1150kW polttomoottoreille. Esco on kehittänyt kahta eri vaihderatkaisuja edelle mainitulle tehoille, sekä mahdollisuuden tehdä kokonaispaketti toimitus sisältäen sähkömoottori(t), muuntime(t) sekä hallintalaitteet (akkupaketit myös saatavilla).

Rinnakkaishybridi vaihde PHT – Parallel Hybrid Transmissions PHT

Rinnakkaishybridivaihde PHT on suunniteltu raskaisiin soveluksiin joissa Diesel moottori teho on 200 Hv:n ja 1500 Hv:n välillä. Suurin mahdollinen sähkömoottorin vääntö saa olla maksimissaan 1500Nm (suunnilleen 10kW – 300kW).

PHT vaihde voidaan rakentaa SAE laipoilla jotta vaihde on helposti kytkettävissä Diesel moottorin ja mervaihteen välissä. PHT vaiheessa on sisään rakennettu joustavakytkin moottorin puolella, sekä erittäin kestävä sähkö-magneettinen kytkin, jotta Diesel moottorin voimansiirto saa helposti kytketty kiinni tai irti.

PHT:n erikoisuus on välityssuhde voimalinjan ja sähkömoottorin kytkennän väliltä (1,47 tai 1,70), jotta sähkömoottorin hyötysuhde olisi paras mahdollinen.

Tämä järjestelmää pystytään tarjoaamaan pelkkänä vaihteena tai myös avaimet käteen pakettina tämä lisäksi on erittäin helppo muokata eri tarpeiseen, jotta ota yhteyttä, jos teillä on mahdollinen hybridi- tai sähköprojekti suunniteltuna.

Rinnakkaishybridi vaihde PHJT – Parallel Hybrid Transmissions PHJT

Rinnakkaishybridivaihde PHJT on pienempi rinnakkaishybridi ratkaisu mikä on suunniteltu pienempiin teholuokkiin 188kW asti ja suurin mahdollinen sähkömoottorin koko on rajoitettu 50kW:iin.

Tämä järjestelmää pystytään tarjoaamaan pelkkänä vaihteena tai myös avaimet käteen pakettina.

Esco Power HESP (Hybrid Electric Solution Package)

Esco Power tarjoaa HESP paketti (Hybrid Electric Solution Package) minkä tarkoitus on olla avaimet käteen hybridiratkaisu. Pakettiin kuuluu Rinnakkaishybridi vaihde (PHJT tai PHT), kaikki tehonhallinta laitteet (sis. muunitimet, sähkömoottorit ym.) ja hallintalaitteet. Tämä lisäksi Esco Power voi toimittaa akustopaketti. Trans-Auto Twin Discin edustaja voi määrittää myös oikein mitoitettu merivaihde.

Projektin alkaessa Esco Power ja Trans-Auto, asiakkaan kanssa pystyvät arvioimaan tarvittava tehon tarve jotta asiakas pääsee suorituskyky vaatimuksiin. Tämän lisäksi projektin aikana toimimme läheisesti asiakkaan varmistamaan että toimitettu ratkaisu toimii odotuksien mukaan. Ota yhteyttä jotta voidaan yhdessä selvittää teidän applikaatiolle oikea ratkaisu.

Katso järjestelmän esittely video tästä.