HamiltonJet – Hybrid- ja Sähköpropulsio

Hamilton on ollut mukana marine alan sähköistysessä vuosia ja kokemuksen perusteella on laajentanut heidän tarjonta koskemaan hybridi ja sähköistusratkaisuja osana heidän vesijettipropulsion toimituksia. Joten he tarjoavat asiakkaille kolme eri vaihtoehtoa:

Hybridi- ja sähköratkaisujen muodot

Hamilton tarjoaa erilaisia ratkaisuja hybrdi- ja sähköratkaisuille. Täyssähkö, sarjahybridi tai rinnakaishybridi ovat yleisemmät vaihtoehdot, mutta muitakin ratkaisuja on tarjolla.

HamiltonJet EHX Hybridiratkaisu

HamiltonJetin EHX järjestelmä on Hamiltonin kokonaistoimitus hybrdijärjestelmä, mitoitettu juuri teidän tarpeeseen. HamiltonJet tarjoaa ja toimittaa kaikki olennaiset osat hybrdijärjestelmät osana vesijetti toimitusta.

Toimitukseen kuuluu seuraavat osat:

  • Vesijetit
  • Sähkömoottorit
  • Hallintalaitteet
  • Hybridijärjestelmän ohjauselektroniikkaa ja sähkölaitteet
  • Akustot (optio)
  • Veneen maasähkölataus mahdollistava elektroniikkaa (optio)

Hamiltonin EHX-hybridijärjestelmässä on lähtökohtaisesti neljää eri tilaa mikä on käytettävissä, niitä on valitettavissa joko tilanteen mukaan tai voi antaa järjestelmän päättää automaattisesti paras ajotila.

Täyssähkö tila – Silloin kun tarvetta kulkea hitailla nopeuksilla tai lyhyitä matkoja.

Diesel tila – Silloin kun halutaan käyttää venettä normaalin tapaan.

Lataus tila – Silloin kun käytetään venettää keskinopeusalueella. Hamiltonin järjestelmä hyödyntää moottorin ylijäämätehoa lataukseen.

Lisäteho tila – Käytetään sekä dieselteho että sähköteho yhdessä. Voi käyttää joko lisätäkseen veneen kokonaisteho tai vähentämään koneenkuorma ja näin ollen kokonaiskulutusta.

HamiltonJet EHX Hybridiratkaisu – AVX Hallintalaiteet

Osana HamiltonJet hybridiratkaisua kuuluu Hamilton arvostettu AVX hallintalaitteet, näyttöineen. Näyttö antaa tietoa akustojen lataustilasta ja antaa mahdollisuuden joko valita automaattisen ajotila, missä järjestelmä itse valitsee sopiva ajotila tai voit itse valitse tilanteeseen sopiva ajotila.