Twin Disc BCS Ohjauslaitteet

Erittäin monipuoliset Twin Disc BCS -ohjausjärjestelmät ovat saatavana huvi- sekä kaupallisiin sovelluksiin. Järjestelmät ovat saatavana pienistä veneistä mega jahteihin.

Järjestelmät ovat saatavana:

  • Manuaaliset Hydrauliset ohjausjärjestelmät
  • Hydraulisesti avustavia ohjausjärjestelmät
  • Sähköiset ohjausjärjestelmät

Manuaaliset Hydrauliset ohjausjärjestelmät

Twin Disc BCS:n manuaalisten ohjausjärjestelmien valikoima on laajaa ja löytyy vaihtoehtoja sekä 1 moottorisiin sekä 2 moottorisiin veneisiin. Toimituksiin kuuluu ruoripumppu, sylinteri, ohitusventtiilit, letkut ja tarvittaessa autpiloottiyksikkö. Kaikki ruoripumput ja sylinteri ovat alumiinista valmistettu.

Klikkaa alla olevaa taulukkoa päästäksesi valintaoppaaseen.

Hydraulisesti avustavia ohjausjärjestelmät

Twin Disc BCS:n avustavia ohjausjärjestelmät käyttävät hydrauliikkaa tehoakseen veneenohjausta. Järjestelmä on erittäin korkealaatuinen sekä turvallinen. Järjestelmä on suoraan yhteensopiva autopiloottien kanssa. Järjestelmä on toteutettu niin että ohjaus toimii hätätilanteissa vaikka koneikko olisi pois päältä.

Klikkaa alla olevaa taulukkoa päästäksesi valintaoppaaseen. Jos on tarvetta järjestelmään yli 26m veneeseen, ota yhteyttä.

Muita hydraulisia avustavia järjestelmä esimerkkejä:

Katamaraaneille suunitteltu ohjausjärjestelmä:

Pääkoneiden hydrauliikalla oleva ohjausjärjestelmä:

 Sähköiset Ohjausjärjestelmät – E-Steer

Twin Disc BCS:n sähköinen ohjausjärjestelmä (E-Steer) on oma luokkaansa käytettävyydessä ja turvallisuudesta. Järjestelmä yksinkertaistaa ohjausjärjestelmien asennukset vaihtamalla hydrauliset ruoripumput sähköisiksi. Järjestelmän kommunikaatio toimii CAN-väylan avulla ja järjestelmä sisältää näyttöjä jotta aina on tiedossa missä asennosa peräisin on. Järjestelmä sopii veneisiin 20m – 70m.