Trans-Auto AB etsii kahta uutta voimansiirtomekaanikkoa.

 

Etsimme tällä hetkellä kahta voimansiirronmekaanikkoa käyttövoimajärjestelmän korjaamolle, Trans-Auto AB:lle Södertäljeen. Löytyykö sinulta intohimoa teknologiaa sekä mekaniikkaa kohtaan? Jos kyllä, sitten tämä kyseinen paikka voi olla juuri sinua varten. Rekrytoinnissa toimimme yhteistyössä Proffice Industrial & Logistics kanssa ja pyydämme, että kaikki mahdolliset kontaktit tehdään Frida SchillBergin, frida.schillberg@proffice.se kautta tai täyttämällä hakemus www.proffice.se.

 

Yrtiykset esittely:

Trans-Auto AB kuuluu Axel Johnsonin konserniin ja pyrimme myymään sekä kunnostamaan voimansiirtolaitteita niin metsä-, kaivos- kuin myöskin meriteollisuuteen. Pääkonttorimme sijaitsee Södertäljessa ja sillä on noin 40 työntekijää. Pääkonttori sisältää varaston, korjaamon ja toimiston. Trans-Autolla on maailman johtavia tuotemerkkejä ja Trans-Auto on yksi johtavista toimittajista Pohjoismaissa sekä Baltian ja Venäjän markkinoilla.

Käyttämällä laajaa teknistä asiantuntemusta sekä korkeatasoista palvelua voimme tarjota asiakkaillemme täyden tuotetuen koko käyttöiän ajan.

 

 

Trans-Auto AB etsii kahta mekaanikkoa, jotka työskentelevät voimansiirtolaitteiden parissa. Voimansiirtomekaniikkona palvelet ja toteutat kokonaisvaltaisesti vaihteistojen ja akselistojen peruskorjauksia. Työskentelet päiväsaikaan kenttätyössä asiakkaan kanssa ja tämän takia B-ajokortti edellytetään.

 

Sijainti: Södertälje

Laajuus: Kokoaikainen, rekrytointi

Hakuaika: 2015-09-30. Valinta ja haastattelut ovat käynnissä. Palvelukseen voidaan määrätä ennen määräaikaa, (application was therefore today!)

Tiedottamiset: Frida SchillBerg, frida.schillberg@proffice.se, hakemukset www.proffice.se kautta.

Vaatimukset: Olet käynyt lukion ja linjauksena mieluiten suorittanut teknisen/mekaanisen puolen. Sinulla on kiinnostusta teknologiaa kohtaan ja käsitys siitä, miten koneet sekä teknologia liittyvät toisiinsa. Nautit myöskin työskennellä kehollasi sekä käsilläsi. On myöskin hyvin ansiokasta, jos olet aiemmin työskennellyt mekaniikkaa tai  korjaamiseen ja huoltamiseen tarvittavien koneiden/moottorien kanssa.

Lisäksi sinun täytyy ymmärtää sekä puhua hyvin englantia, jotta pystyt toimittamaan asiakirjoja myös Ruotsin ulkopuolella oleville asiakkaille. On myöskin loistavaa, jos omistat kuorma-auto lisenssin ja/tai nosturi koulutuksen.

 

Sinulla on kokemusta työskentelystä laajemmissakin kokonaisuuksissa ja sinun on helppo ottaa ohjeita vastaan ja noudattaa niitä. Olet myös kunnioittava kollegoitasi kohtaan ja uskallat kysyä, jos jokin asia on epäselvä. Tykkäät työskennellä itsenäisesti ja oppia kokoajan lisää. Näet haasteetkin mahdollisuutena kehittyä!